“Er Frans” ponovo uvodi letove za Beograd

Foto/Printscreen/You Tube
465

BEOGRAD – Avioni “Er Fransa” vraćaju se nakon šest godina na beogradski aerodrom, sa kojeg će, počev od letnjeg reda letenja 2019. godine, imati po jedan let dnevno za prestonicu Srbije.

“Od 31. marta 2019. godine, avioni Er Fransa će na dnevnom nivou saobraćati na liniji Pariz-Beograd-Pariz. Putnike će na navedenoj relaciji prevoziti avioni tipa Erbas A319 i A320″, navodi se u saopštenju francuske avio-kompanije.

Avion” Er Fransa” (let AF 1660) će prema redu letenja poletati sa Aerodroma “Šarl de Gol” u Parizu u 12:20 časova po lokalnom vremenu, a očekivano vreme dolaska u Beograd biće 14:35. Iz Beograda, vreme poletanja (let AF 1661) za Pariz je u 15:25 časova po lokalnom vremenu, sa očekivanim vremenom stizanja na aerodrom “Šarl de Gol” u 17:55.

“Jako sam srećna što se nakon nekoliko godina vraćamo u Beograd. S novim letom, srpskim putnicima će na raspolaganju biti veći broj mogućnosti, zahvaljujući širokoj Er Fransovoj mreži letova iz Pariza. Tri leta dnevno u kod-šer partnerstvu sa Er Srbijom će omogućiti odlične dnevne konekcije sa aerodroma ”Šarl de Gol” ka više od 160 destinacija na pet kontinenata“, rekla je Ildiko Kiš, menadžer prodaje za Mađarsku i Balkan.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More