“Imamo i radna i paradna, tražim ga toliko godina a Boba mi ne dozvoljava”

Foto: PrintScreen/YouTube
129

Tokom nastupa na Music Week festivalu, Lepa Brena je za “Blic” ispričala da uskoro planira odmor sa drugaricama, ali je i rekla da će uskoro kupiti novi brod i otići na krstarenje, a dokatkla se i teme gradskog saobraćaja i gužvi koje je ponekad nerviraju.

“Uskoro planiram odmor, neko krstarenje sa ženskim društvom, malo da se odmorim i provedem” , ispričala je Brena za “Blic.”

Ona je nakon toga prokomentarisala i da ima puno automobila, neki su kako kaže radni, a neki paradni.

“Mislim da je malo neumesno da pričamo o tome jer imam zaista dosta automobila, ali neki su radni, a neki paradni. Imamo automobil koji je za pijacu, a ja bih volela da kupim jedan mali smart auto kako bih ga parkirala gde god hoću. Tražim ga toliko godina, a Boba mi to ne dozvoljava jer prvo nisu bezbedni, a i ja se jako puno nerviram kada se automobili pogrešno parkiraju, kada neko vozi previše brzo ili levom trakom a to ne treba. Ja sam žena koja poštuje pravila i kada vozim uvek se svađam. Psujem non stop, non stop vičem i stalno imam problem sa tim. Sreća je da su nam putevi sve lepši i da se plaća parking pa konačno postoje pravila i kod nas” , rekla je Brena za “Blic.”

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More