Saopšteno za šta je osumnjičena sekretarica Olivera Ivanovića

Foto / Tviter / Ivanović Milena
375

PRIŠTINA – Silvani Arsović, sekretarici ubijenog Olivera Ivanovića, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, uz obrazloženje da je osumnjičena za „pomaganje u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo“, rekao je za RTS njen advokat Dobrica Lazić.

Istražne jedinice kosovske policije su, oko 11 sati, sprovele Silvanu Arsović na saslušanje u Prištinu, posle čega joj je određeno zadržavanje.

Lazić je rekao da će ona pred tužioca biti izvedena sutra.

„O pritvoru će odlučiti tužilac, nakon saslušanja. Policijsko zadržavanje je određeno bez bilo kakvih dokaza, koji bi upućivali na osnovanu sumnju da je Silvana Arsović izvršila bilo kakvo krivično delo“, rekao je Lazić.

Arsovićeva je već tri puta davala iskaz u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

„Ne znamo zašto je odvedena u Prištinu, zašto saslušanje nije obavljeno u Kosovskoj Mitrovici i zbog čega su je odveli kada je već tri puta davala iskaz u vezi sa Oliverovim ubistvom“, rekla je funkcionerka SDP-a Ksenija Božović za RTS.

Prethodno, pripadnici specijalne jedinice kosovske policije uhapsili su u severnom delu Kosovske Mitrovice tri muškarca dovodeći ih u vezu sa Ivanovićevim ubistvom.

Na zahtev tužioca, uhapšeni Marko Rošić, Nedeljko Spasojević i Dragiša Marković nalaze se u jednomesečnom pritvoru u zatvoru visoke bezbednosti u Grdovcu kod Podujeva.

Kako je jutros javljeno, kosovska policija odvela je Silvanu Arsović u Specijalno tužilaštvo u Prištini da bi navodno dopunila izjavu koju je ranije dala u vezi sa ubistvom Ivanovića.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More