Maksimir uzvraća udarac Zvezdinom tenku, ispred stadiona parkiran traktor (FOTO)

Foto: wikipedia
273

Crvena zvezda postavila je u ponedeljak ispred svog stadiona u Beogradu tenk, a samo dan posle na Maksimiru je neko parkirao traktor, navodi hrvatski portal „24 sata“.

Nije poznato ko je ostavio traktor ispred stadiona Dinama u Zagrebu.

Portal je u Dinamu nezvanično saznao da taj potez nema veze s klubom.

Ono što je posebno interesantno to je da je fotografiju traktoru pred najvećim stadionom susedne nam zemlje (u kojoj ima i onih koji slave pogrom Srba u akciji “Oluja” u avgustu 1995. godine, upravo veličajući proterivanje naroda koji se spasavao od smrti i na traktorima), na internetu je objavila – Hrvatska fudbalska liga, i to iz reči: “Dinamo uzvratio određenom klubu sa istoka”.

Dinamo uzvratio određenom klubu sa istoka…

Gepostet von HNL am Dienstag, 27. August 2019

Sudeći po komentarima hrvatskim navijačima se dopao ovakav potez nepoznatog “umetnika”.

Zvezdin tenk ispred Marakane digao svetske medije na noge, navijači im objasnili suštinu

Hrvatski mediji pojavu tenka pred “Marakanom” smatraju “sramotnom provokacijom”, naročito jer je postavljen pored murala Ratku Mladiću.

Nije moglo bez UEFE u i slučaju tenka ispred Marakane, ali ni bez društvenih mreža (FOTO)

“Jutarnji list” postavku ispred stadiona okarakterisao je kao “morbidnu provokaciju”, navodeći da su navijači Zvezde i ranije koristili motiv tenka kombinovan sa transparentom na kom je ćirilicom ispisano “Vukovar”, preneo je N1.

Izvor 24 sata.hr, N1, Jutarnji list
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More