Afera “Epstajn” trese i britanskog princa, “dobro on zna šta je radio”

Foto: PrintScreen/YouTube
356

LONDON – Navodna žrtva američkog milijardera Džefrija Epstajna, koja tvrdi da je bila prisiljena na seksualni odnos sa britanskim princem Endrjuom, optužila je ovog člana britanske porodice rekavši da “dobro zna šta je radio” i da se nada da će on to priznati.

Princ Endrju bio je dugogodišnji prijatelj Epstajna koji se ubio u njujorškom zatvoru gde je bio zbog otpužbe za seksualnu trgovinu maloletnicama.

Policija ga presrela na njujorškom aerodromu: Uhapšen američki milijarder

Princ Endrju je negirao da zna za Epstajnovo kriminalno ponašanje i naveo da je zapanjen zbog optužbi više žena na Epstajnov račun.

“On zna šta je radio i može da svedoči o tome”, rekla je Virdžinija Gofri koja je kao 15-godišnja devojka radila u klubu Mar-a-Lago, sada predsednika SAD Donalda Trampa, prenosi AP.

Tvrdi da je išla Epstajnovim privatnim avionima na njegova imanja u Novo Meksiko, Američka Devičanska ostrva, u Pariz i Njujork i da je imala ugovoren seks u Londonu i još negde sa princom Endrjuom.

Epstajnove žrtve: Kukavica, samoubistvom izbegao pravdu

Ona je u utorak svedočiila u sudnici gde su Epstajnove žrtve imale priliku da iznesu svoju priču u slučaju Epstajna koji se zatvora posle njegovog samoubistva.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More