KALIOPI: ROMEO I JA smo SUĐENI jedno drugom! (FOTO+VIDEO)

foto:printscreen/instagram
438

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle pre samo nekoliko dana održala je veliki solistički koncert u Beogradu.

Ovom prilikom, njen bivši muž, ali sadašnji saradnik Romeo, s velikom pažnjom i uživanjem pratio je koncert iz prvog reda, što je mnoge nateralo na sumnju da između njih ima još nečega osim muzičke saradnje:

„On je čovek koji me najbolje poznaje kada je u pitanju muzika. Nas dvoje smo suđeni jedno drugome. Ako nismo u životu, bar smo u muzici. Tu se nikada nismo rastali. Ako smo se rastali kao supružnici, nismo kao muzički tandem. Nas dvoje imamo šta da ponudimo publici, da ispričamo. Nije slučajno što sam u svom životu upoznala njega.“ , kaže pevačica raskošnog glasa.

Retkost je da dvoje posle razvoda ostanu u tako dobrim odnosima, međutim to je Kaliopi i Romeu ipak pošlo za rukom:

„Moram da smislim neki skandal o sebi da ljudi počnu da pričaju o nečem drugom. Svaki inteligentan čovek koji ima ljudskosti, dostojanstva i životne etike u sebi zna da ostane u dobrim odnosima sa nekim sa kim je delio život. Ja sam žena koja ne pljuje u bunar iz kojeg pije vodu. Sa Romeom je meni suđeno, muzika koja nas povezuje, duša dušu poznaje i to je najvažnija stvar. Ne bi se iznedrile tolike pesme, priče, albumi i koncerti. Publici je važno šta će pevati Kaliopi, a ne da li nosi miniće, dekolte, da li se razvela ili ne. To nije moj stil. Navikla sam publiku da me sluša. A tu sam i da ih rasplačem kada treba.“ , kaže Kaliopi za Blic.rs.

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More