Pavićević: Knežević kompromituje, a Mandić i Medojević razbijaju po šavovima Demokratski front

Foto: PrintScreen/YouTube
342

Predsednik Crnogorske Vladimir Pavićević kazao je da razume poruku Valentine Tadić da napusti Odbornički klub Demokratskog fronta u SO Budva i Pokret za promene.

On joj se, kako je saopšteno iz Crnogorske, “zahvalio na solidarnosti sa svim biračima i Crnogorske i Demokratskog fronta u Budvi, koji se gnušaju retorike lidera DF-a”.

“Milan Knežević kompromituje Demokratski front, a Andrija Mandić i Nebojša Medojević ga razbijaju po svim šavovima kako bi ga lakše preneli gospodinu Đukanoviću i DPS-u na tacni. Raduje činjenica i potvrda da je crnogorski građanin osvešćen i emancipovan i da stremi evropskom i normalnom načinu delovanja u politici i komunikaciji“, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da su DF i DPS dve polovine istog trulog i korumpiranog sistema koji crnogorskog građanina udaljava od Evropske unije, prosperitetnog života i standarda koji zaslužuju posebno ljudi sa ovih prostora.

“Zapamtite, ko god se kreće evropskim putem, na tom putu neće sresti lidere DPS-a, njihove prijatelje i partnere i lidere Demokratskog fronta.  Zato vas pozivam da svi zajedno idemo tim putem, da dodamo gas i pobedimo sve retrogradne, nacionalističke, korumpirane i kriminalne delove društva”, rekao je Pavićević.

On je dodao da se “odluka Crnogorske da se sačuva vlast u Budvi pokazala kao dobro rešenje, jer je ljudima dala šansu da donose dobre odluke”.

Izvor Vijesti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More