“Izleću vandali ispred nas, sa desne, leve strane”, šokantan opis napada na auto-putu Miloš Veliki

FOTO: MUP Srbije
81

Policija je uhapsila dve osobe koje se sumnjiče da su maskirane, u noći između utorka i srede, izleteli na auto-put “Miloš Veliki” i naoružani palicama lupali automobile koje su uspeli da zaustave. Istovremeno se traga za još nekoliko osoba koje se sumnjiče da su takođe učestvovale u ovom napadu.

Direktor policije Vladimir Rebić je rekao da su te osobe identifikovane i da je za njima raspisana potraga.

U napadu su povređene tri osobe koje su se nalazile u dva automobila koja su polupali napadači.

Uhapšeni osumnjičeni za napad na auto-putu Miloš Veliki, potraga za ostalima u toku (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama napadači su pripadnici jedne navijačke grupe i navodno su planirali da presretnu druge navijače.

Jedan od svedoka ovog šokantnog napada ispričao je da su napadači zaustavljali vozila tako što su postavili znakove za radove na putu.

“Vidim svi automobili koče jer je suženje puta označeno vertikalnim pokazivačima sa žutim svetlom na vrhu. Istim se inače označavaju radovi na putu i suženje traka. Vidim svetlost, skoro svi staju… Mislio sam da se nešto zapalilo, ili da se dogodila nesreća”, kaže on, pa dodaje:

“Nisam znao ni šta da mislim kad samo odjednom čujem pucanje stakla, galama, dim, izleću vandali ispred nas, sa desne, leve strane… Vozač ispred mene hoće da ide unazad, kreće i udara me. Ja krenem nazad, pa zakačim automobil iza… Video sam malo prostora između vandala i automobila, dodao sam gas i pobegao – ispričao je očevidac za “Telegraf”.

Policija je ubrzo došla na lice mesta. Zatečena su dva vozila i tri povređene osobe.

Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama. Nekoliko metara dalje polupan je sitroen stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More