Ko je menjao pol a ko je latentni gej?! Brnabić i Obradović oštro razmenili tvitove

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC
172

Ko je muževan, a ko ženstven; ko je menjao pol, a ko je latentni gej – to je, ukratko, rezime najnovije tviter prepiske između premijerke Ane Brnabić i lidera “Dveri” Boška Obradovića.

Raspravu je započeo Obradović uvredljivim tvitom o “odvratnosti” Ane Brnabić.

“Ana Brnabić ima potencijal da postane odvratnija (u moralnom, ne u fizičkom smislu) od Aleksandra Vučića. AV je dobio svog ženskog dvojnika. Njih dvoje kao da su menjali pol: ona je više muškarac, on je više žena. Ovi ljudi misle da mogu šta i dokle hoće. Njihov pad biće strmoglav!”, napisao je Obradović.

Odgovor je stigao sa privatnog tviter naloga premijerke.

“Vidim da je moja ‘muževnost’ dosta uznemirila Boška Obradovića. Izgleda da sam rekla nešto što je povredilo nežna osećanja ovog delikatnog cveta koji začuđujuće mnogo pažnje posvećuje fizičkom izgledu Aleksandra Vučića i modnom stilu Siniše Malog. Podrška #BrokebackMountain”, napisala je Brnabić, koje je pominjanjem čuvenog filma o dvojici kauboja koji ulaze u burnu seksualnu vezu aludirala na navodno skriveno gej opredeljenje Obradovića.

Komentari tviteraša nisu izostali, pa ni podrška jednom ili drugom, ali ni uobičajene salve uvreda.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More