Užasna tragedija, poginuo mladi muzičar iz Sarajeva a njegov post o majci sve rasplakao (FOTO)

Foto: Ilustracija
253

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 3.30 časova na autoputu A1 kod Kaknja, u mestu Tičići, kada su na licu mesta poginuli vozač BMW iz Sarajeva, muzičar Alen Omerbašić i vozač “škode” iz Kaknja. Uviđajne ekipe koje su izašle na mesto nesreće ne pamte prizor poput jutrošnjeg.

Prema prvim navodima koje prenose tamošnji mediji, vozač “škode” se u pijanom stanju kretao se suprotnom trakom i sudario se BMW, a od siline udarca, motori su ispali iz oba automobila.

Gepostet von Dernek Band Tamburaši am Sonntag, 4. August 2019

Život je u saobraćajki tragično izgubio muzičar iz Sarajeva Alen Omerbašić.

Mladi muzičar bio je harmonikaš i svirao je za “Dernek bend”. Kobne noći, vraćali su se iz Zavidovića sa svirke.

Alen Omerbašić je bio veseo i uvek pozitivan. Voleo je život, a kako se može videti i na društvenim mrežama na kojima je bio aktivan, voleo je da se druži sa prijateljima, putuje, ali je i obožavao kola koja je oduvek vozio i u kojima je, nažalost, stradao.

Gepostet von Alen Omerbasic am Dienstag, 13. November 2018

Osim toga, Alen je često isticao kako je u životu mnogo bolje biti čovek i pomagati drugima, a jedan njegov post koji je objavio pre nekoliko godina, svima je naterao suze na oči.

“Čuvaj je, rasplakao si me”, “Mudro zboriš momče”, samo su neki od komentara na post koji je Alen svojevremeno objavio, a ticao se njegove majke.

Dobio sam danas "marku" ( 1 KM ) od moje nane/nene/majke ovisno kako ko zove. Iako sam zaposlen i imam svoja primanja,…

Gepostet von Alen Omerbasic am Montag, 11. April 2016

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More