Srpkinja sve ostavila bez daha na crvenom tepihu u Veneciji (FOTO)

Pixabay
645

Jedna od najuspšenijih srpskih blogerki u inostranstvu Tamara Kalinić pojavila se na drugoj večeri Venecijanskog filmskog festivala, a svi pogledi su bili uprti u nju.

U dugačkoj crvenoj haljini čuvenog kreatora Đorđa Armanija, od svog hotela, do dvorane “Palazzo del Cinema na Lungomare Marconi” Tamara Kalinić došla je gondolom. Čim je kročila na crveni tepih, većina fotoaparata bila je uperena u nju, a Tamara je potom otišla na premijeru filma “Seberg” u kojem glavnu ulogu tumači čuveni Kristen Stjuart.

“Veoma lep doživljaj. Neverovatan je osećaj kada vidite da se oko vas nalaze brojne svetske zvezde koje ste gledali na filmovima. Već nekoliko puta sam bila pozivana na filmske festivale i mogu da kažem da je svaki poseban na svoj način. Uspomene su uvek ono najlepše što vam ostaje, rekla je Tamara za “Blic”.

Inače, ove godine je održan 76. po redu Filmski festival u Veneciji. Najstariji filmski festival na svetu okupio je poznate ličnosti iz svih oblasti šou-biznisa. Od najvećih filmskih zvezda, preko modela, pa do filmskih legendi, reditelja i scenarista. Crvenim tepihom prošetale su mnoge ličnosti iz sveta filma kao što su Skarlet Johanson, Liv Tajler, Marta Hant, Žulijet Binoš, kao i veliki šarmer Bred Pit.

Emir Kusturica na crvenom tepihu u Veneciji: Sada u ulozi onog koji traga za dobitnikom prvog Zlatnog lava (FOTO)

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More