Drama na nebu: Grom udario u avion u kojem je bio Ivica Dačić

Youtube printscreen Al Jazzera Balkans
142

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić doživeo je veliku neprijatnost sinoć tokom leta za Sloveniju. Naime, šef diplomatije je vladinim avionom “Falkon” sinoć krenuo na Bledski strateški forum kada je u avion u kome se nalazio Dačić udario grom.

Prisebnošću pilota, avion je bezbedno prizemljen na ljubljanski aerodrom, a Dačić je nastavio put Bleda, gde učestvuje na Strateškom forumu.

“Pilot je bio priseban. Nije bilo prijatno, ali su mi rekli da avion nije nigde probušen. Idemo dalje”, kazao je Ivica Dačić za „Novosti“ posle udara groma.

Inače, jako nevreme pogodilo je juče Sloveniju i Hrvatsku, gde je u roku od samo dva sata zabeleženo više od 20.000 munja.

Međutim, ovo nije prva krizna situacija sa avionom “falkon” Vlade Srbije.

Krajem maja na nebu iznad Grčke pokvario se isti avion u kome se takođe nalazio Dačić i morao je hitno da sleti u Atinu i to u roku od 15 minuta.

Šef srpske diplomatije je tada rekao:”Ja kao da imam deset života”.

Dačić će Srbiju predstavljati na tradicionalnom Bledskom strateškom forumu, a ove godine je posvećen stabilnosti u regionu, održivom razvoju i ekonomskom napretku.

Izvor rts.rs, b92.net, Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More