Brnabić o tome da li građani Srbije plaćaju Institut bivšeg britanskog premijera Tonija Blera

FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIC
84

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je, kada je reč o sporazumu o saradnji Vlade Srbije i Instituta bivšeg britanskog premijera Tonija Blera, najvažnije da se zna da građani za to ne daju “ni jedan jedini dinar”.

“Ono što je najvažnije i suština je da ni jedan jedini dinar, evro ili dolar, ništa od finansijskih troškova iz budžeta ne ide za Institut Tonija Blera. Ne postoji nikakav trošak za građane Srbije”, rekla je Brnabić, na pitanje novinara zašto nisu dobili taj dokument.

Brnabić je izrazila očekivanje da je i redakciji koja traži sporazum važna suštitna.

Nijedan dinar iz budžeta ne ide na Institut za globalne promene Tonija Blera, što, kako Brnabić dodaje pokazuje da se Vlada odgovorno i domaćinski ponaša prema svakodm dinaru.

“Ne znam zašto vam nije dostavljen ugovor. To su administrativne stvari kojima se ne bavim i nemam vremena za to”, rekla je Brnabić i dodala ako želimo da se bavimo suštinom – to je suštinski najvažnija informacija.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More