Ivanovićeva sekretarica puštena iz policijskog pritvora

Foto: Tanjug/ Sava Radovanović
384

PRIŠTINA – Sekretarici ubijenog lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija pravda, Olivera Ivanovića – Silvani Arsović ukinuta je mera policijskog zadržavanja.

Prema rečima najbliže Ivanovićeve saradnice Ksenije Božović, nakon davanja iskaza u Prišitni tužilac je doneo oslobađajuću odluku što se tiče pritvora.

“Čekamo rešenje suda, ali najvažnije je sada da nam se ona vrati”, dodala je funkcionerka GI SDP Ksenija Božović za Tanjug.

Arsovićevoj je juče u Prištini određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, uz obrazloženje da je osumnjičena za “pomaganje u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo”.

Istražne jedinice KP Arsovićevu su sprovele na saslušanje u Prištinu, kako bi dopunila izjavu, posle čega joj je određeno zadržavanje. Ona je do sada tri puta davala iskaz u vezi sa ubistvom Ivanovića.

Prošle nedelje pripadnici specijalne jedinice KP uhapsili su u Kosovskoj Mitrovici tri muškarca zbog, kako su naveli, povezanosti sa ubistvom Olivera Ivanovića, dok za četvrtim tragaju.

Marku Rošiću, Nedeljku Spasojeviću i Dragiši Markoviću određen je jednomesečni pritvor i u zatvoru su visoke bezbednosti kod Podujeva.

Ivanović je ubijen u januaru ispred prostorija GI SDP u Kosovskoj Mitrovici sa šest metaka.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More