Ronaldovi i saigrači izbegli navijače i novinare na aerodromu: “Ovi, bre, kao da su Bitlsi došli!”

FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC
294

BEOGRAD – Fudbalska reprezentacija Portugalije, na čelu sa asom Juventusa Kristijanom Ronaldom, sletela je na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”, dva dana pred meč sa Srbijom u kvalifikacijama za EURO 2020.

Ekspedicija aktuelnog prvaka Evrope, uz velike mere obezbeđenja i policije na VIP ulazu, kako je zahtevala, odmah je sinoć po dolasku u Beogradu ušla u autobus i uputila se ka gradu.

Stigli Portugalci, histerija zbog Ronalda!

Reporter Tanjuga javio je da su Portugalci bili neizainteresovani za bilo kakav kontakt s navijačima i novinarima, ali reporter Novosti uspeo je ovekoveči Ronaldov dolazak u Beograd.

Ronaldo i saigrači su izbegli prisutne i razočarali veliki broj mališana, koji su nosili dresove i transparente zbog petostrukog najboljeg fudbalera sveta.

– Ovo, bre, kao da su Bitlsi došli – otelo se starijem policajcu iz pratnje…

Gospodin nije pogrešio,jer je atmosfera na dočeku Ronalda i Portugalaca na momente bila – histerična.

A Ronaldo… sa crnim kačketom, okrenutim naopako, sa crnim slušalicama u ušima, sa crnim rancem na leđima. Na trenutak smo pomislili: neće valjda biti sve tako crno u subotu uveče kada krene da juri po beogradskoj travi bodove koje je Portugalija pogubila u duelima sa Srbijom i Ukrajinom u Lisabonu. Valjda neće…

Utakmica između Srbije i Portugalije igra se u subotu na stadionu “Rajko Mitić” od 20.45.

Izvor Novosti, Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More