Kako da iznervirate svakog Evropljanina sa par reči: Austrijanca pitajte da li je Nemac, a Srbinu recite da je Tesla bio Hrvat

Foto/Printscreen/You Tube
237

Na društvenoj mreži Reddit, korisnici su u jednoj zanimljivoj i pomalo šaljivoj temi, iznosili mišljenje o tome kojim rečenicama možete iznervirati gotovo svakog Evropljanina. Pripadnik svake od nacija ima svoju “slabu tačku” koju ako mu spomente, sasvim je izvesno da ćete ga iznervirati momentalno.

Korisnici su bili krajnje maštoviti i domišljati, pa su tako napisali da ćete svakog Francuza iznervirati sa tvrdnjom da je američko vino volje od Francuskog, Novrežanina pitanjem da li je njihova zemlja zapadni deo Švedske, Švajcarca sa rečenicom da je belgijska čoklada najbolja na svetu, Austrijanca ako ga pitate da li je on Nemac, Italijana ako mu kažete da obožavate špagete da prelijete kečapom, a Rumun će poludeti ako pobrkate geografiju pa mu kažete da je Rumunija lepa zemlja i da obožavate Budimpeštu.

Ni pripadnici etničkih zajednica sa Balkana nisu ostali pošteđeni u ovoj šaljivoj raspravi, pa tako su iznete tvrdnje da svakog Slovenca možete opasno iznervirati ako mu kažete da su Slovenci zapravo alpski Srbi, Hrvata sa rečenicom da je on pripadnik katoličkih Srba, Makedoncu kažite da su pripadnici njegovog naroda zapravo južni Srbi, a ljudima iz Bosne i Hercegovine da su oni ustvari muslimanski Srbi. A Srbe, pak, najbrže možete da izvedete iz takta sa tvrdnjom da je Nikola Tesla bio Hrvat.

 

Izvor Nasiusvetu.com,Reddit
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More