Leskovac: Internacionalni festival filmske režije otvara popularni srpski glumac

Foto/Printscreen/You Tube
73

Dvanaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE u Leskovcu otvoriće Miloš Biković, jedan od najpoznatijih mladih glumaca čija je karijera sve zapaženija i van granica domaće scene, piše Politika.rs.

Ceremonija svečanog otvaranja je u sredu, 18. septembra u 19 sati, u Narodnom pozorištu u Leskovcu, nakon koje će u okviru takmičarskog programa biti prikazan rusko-srpski film „Balkanska međa” reditelja Andreja Volgina.

„Drago mi je što sam deo ove manifestacije najpre zato što je u pitanju festival čije glavno priznanje nosi ime Živojina Pavlovića, drugo što su svaki put kad sam dolazio u Leskovac svi filmovi bili toplo primljeni kod publike, zato što festival promoviše južni deo naše zemlje i zato što je promocija filma i festivala nešto što smatram pobedom kulture”, rekao je Biković povodom učešća na festivalu.

Drugog dana festivala, u četvrtak, 19. septembra od 18 sati u okviru Pratećeg programa „Predstavljamo u krupnom planu”, koji će se održati u bioskopu Leskovačkog kulturnog centra, publika će kroz razgovor sa Milošem Bikovićem imati prilike da se bolje upozna sa njegovim profesionalnim radom. Ovogodišnje, dvanaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije – LIFFE trajaće do 22. septembra na više lokacija u Leskovcu, prenosi Politika.rs.

Izvor Politika.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More