Odlična vest za ljubitelje golfa! Novi tereni uskoro kraj Beograda

Planira se izgradnja 18 golf terena i otvorenih vežbališta na travi i pesku.

Foto: Pixabay.com
66

Na više od 63 hektara u naselju Pinosava kod Beograda, planira se izgradnja 18 golf terena i otvorenih vežbališta na travi i pesku.

Sve ovo predviđeno je Planom detaljne regulacije za golf naselje u Pinosavi, koji je Sekreterijat za urbanizam i gradjevinske poslove Gradske uprave grada Beograda, danas stavio na javni uvid a koji će sve do 23. septembra biti dostupan zainteresovanim građanima.

Kako navodi portal “eKapija”, u planu urađenom u Urbanističkom zavodu Beograda, sportsko-rekreativni kompleks obuhvatiće površinu oko 10 hektara, a pored navedenog, predviđena je i realizacija zatvorene sportske sale, trening sale, sportskih poligona, čak i akva parka.

Dodatno, navode, moguća je i realizacija pomoćnih sportskih sadržaja (svlačionice sa tuševima, ostave za sportsku opremu, sportska ambulanta, sportski klubovi…) i pratećih komercijalnih delatnosti za trgovinu i ugostiteljstvo.

Izvor E kapija
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More