Ko je Danica Palmer, supruga Metjua Palmera: Diplomirala medicinu u Beogradu, ima i crnogorske korene

FOTO TANJUG/ ZORAN STANIC
1,665

Pomoćnika američkog državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove i specijalnog izaslanika Stejt Dipartmenta za Zapadni Balkan Metju Palmera za region, osim poslovnih, vežu i privatne veze, jer je njegova supruga Danica rođena u Beogradu, ali kako je sam rekao, ima crnogorske korene.

Pre nekoliko godina su se upoznali, dok je Palmer bio na položaju političkog savetnika ambasade SAD u Beogradu. Tada je, rekao da je u srpskoj prestonici upoznao Danicu Damjanović, koja mu je kasnije postala i supruga.

“Od njega ne očekujem ništa, ali od njegove supruge mnogo”, Dačić poručio Palmeru: “Odakle ti je žena odatle si ti!”

“Upoznao sam svoju suprugu Danicu, bivšu Damjanović, u Beogradu pre nekoliko godina. Iako je ona rođena u Beogradu, porodica Damjanović ima korene u Crnoj Gori. Imamo kuću u Dobrim Vodama kod Bara gde provodimo veći deo leta”, odgovorio je 2014. godine na pitanje Vijesti, kakve su mu veze sa Crnom Gorom.

Doktorka Danica Palmer diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Prema podacima sajta vahealthprovider.com, zaposlena je kao psihijatar u bolnici u Aleksandriji, Virdžiniji. Specijalizirala je dijagnostiku i lečenje mentalnih bolesti, poput depresije, anksioznih poremećaja, zloupotrebe supstanci i šizofrenije.

Govori španski, srpski i hrvatski jezik, prenose srpski mediji.

Njenu fotografiju nemoguće je naći na internetu.

Iako je srpski zet, “Palmer će politiku SAD sprovoditi snažno, čak i brutalno”

Izvor portalanalitika.me
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More