Stigli rezultati obdukcije, evo šta je uzrok smrti repera Grua

215

Dalibor Andonov Gru juče oko 15 sati nastradao u Zemunu, tokom Kajt surfinga. Odmah nakon tragedije, urađen je uviđaj, a njegovo telo tek je sinoć prevezeno na obdukciju.

Pink.rs je, nakon obdukcije, imao uvid u rezultate koji su pokazali da je reper nastradao od posledica utapanja.

Kako smo saznali, utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan, piše Pink.rs.

Podsetimo, Gru je juče popodne vozio po Dunavu kajting. Kako su ranije preneli mediji, on je bio u vodi i pakovao opremu, kada je košava naglo zaduvala, nakon čega ga je padobran podigao uvis.

Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači.

Nakon toga došlo je do utapanja.

Poznati se u suzama opraštaju od prerano preminulog repera Dalibora Andonova Grua (FOTO)

Dalibor Andonov Gru poginuo je juče oko 15.20 časova u Zemunu, kada je prilikom vožnje kajta upao u vodu. Naime, on je krenuo da spakuje svoju opremu jer je počelo nevreme i u trenutku jak vetar povukao je njegov padobran u vazduh, a reper koji je bio vezan za njega poleteo je s njim. Jak vetar ga je nosio velikom brzinom i više puta ga bacio na vodu. Gru je zadobio teške povrede i dok su prijatelji, koji su bili u čamcu u blizini, stigli do njega već nije davao znakove života, piše Blic.

Detalji stravične nesreće u kojoj je nastradao Gru: Očevici su vrištali za pomoć!

Dalibor Andonov Gru biće sahranjen u četvrtak, 12. septembra, u 14:30 sati na beogradskom groblju Orlovača.

Najnoviji detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo reper Dalibor Andonov Gru

Izvor Pink.rs, Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More