Hit na društvenim mrežama! Pogledajte šta radi Kolinda u svom kabinetu! (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
215

Video na kojem hrvatska predsednica, Kolinda Grabar Kitarović, u svom kabinetu, uživljeno i naglas čita “Pipi Dugu Čarapu”, portal Index je objavio sa opaskom u naslovu: ovo je ludo.

“Ovo ne možete izmisliti, zaista postoji video u kojem predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sedi u svom uredu i uživljeno naglas čita ”Pipi Dugu Čarapu””, piše portal.

Snimak je, kažu, nastao u aprilu prošle godine, ali je nekako, kažu, uspeo da ostane “ispod radara” svih ovih meseci.

Sada je počeo da se širi društvenim mrežama, a s obzirom na to da je toliko nestvaran, bila bi, smatraju, prava šteta da ne postane hit.

Snimak je, precizira Index, nastao u okviru projekta “Pipi Duga Čarapa”, koji je pokrenula nastavnica hrvatskog jezika iz Švedske Martina Mihalić.

“Draga deco, s veseljem sam se odazvala molbi gospođe Martine Mihalić da vam pročitam odlomak iz meni, a nadam se i vama drage knjige ”Pipi Duga Čarapa” koja je godinama deo detinjstva dece širom sveta, koja uživaju u opisima veselih avantura te neobične devojčice”, teatralno kako to samo ona zna izgovara Kolinda, prenosi Index.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More