Premijer Luksemburga i njegov partner ugostili Anu Brnabić sa njenom partnerkom Milicom Đurić (FOTO)

Foto/Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević
114

Premijer Luksemburga Gzavije Betel ugostio je u Luksemburgu srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku doktorku Milicu Ðurić.

Premijerka Brnabić retvitovala je nekoliko fotografija koje je luksemburški premijer objavio na Tviteru, nastalih tokom njihovog susreta i obilaska grada, a na kojima se vide i njihovi partneri.

“Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg”, napisao je Betel na Tviter nalogu.

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najlepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga poseti.

“Posle njegove posete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza izmenju Srbije i Luksemburga”, napisala je premijerka Srbije.

Brnabić je boravila u Luksemburgu na poziv predsednika vlade Gzavijea Betela, kako bi se razgovoralo o  bilateralnim odnosima, kao i evropskoj integraciji i odnosu između Evropske unije i Zapadnog Balkana.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More