“Senke nad Balkanom 2”: Serija otkriva kako je heroin stigao u Srbiju (FOTO)

Foto/Promo
536

Nakon ogromnog uspeha prve sezone Dragan Bjelogrlić snima nastavak serije “Senke nad Balkanom”. Ekipa se vratila u Jatagan, a u centru pažnje je Kaluđer koga glumi Gordan Kičić.

„U nastavku serije Kaluđer je u dobroj poziciji, on je u vrhu vlasti tadašnje kraljevine Srba, Hrvata i Slovenca. Glavni je za distribuciju, preprodaju maka i dobro mu ide“, kaže Kičić.
Inače, 1934. godine u Beogradu se pojavljuje prvi put pojavljuje heroin, a upravo to će biti jedna od tema u drugoj sezoni popularne serije.

„To je derivat opijuma koji se tada prebacivao iz Makedonije preko Srbije, pa distriburirao u svet. Na čelu te organizacije je Kaluđer i to je vrlo zanimljiv detalj iz istorije“, dodaje Kičić.

Pored dobro poznate ekipe koju čine Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, u novoj sezoni se pojavljuje Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Filip Šovagović, Nataša Ninković, Igor Đorđević…

Izvor Svet poznatih TV Prva
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More