Zvezdin dupli program u Ligi šampiona, samo jedan TV prenos, da li je Miloje zaista spremio iznenađenje u sastavu?

Foto/Wikipedia
397

Nažalost, već smo i navikli. Kada RTS prenosi utakmicu Crvene zvezde u Ligi šampiona, njeni navijači ostaju uskraćeni da vide i TV prenos omladinaca Crvene zvezde koji se takmiče u U19 Ligi šampiona, gde su do sada ostavili vrlo dobar utisak, iako još čekaju na prvu pobedu.

To je slučaj i ovoga puta, u okviru petog kola Lige šampiona, kada će i omladinci i seniori Crvene zvezde gostovati ekipi Napolija.

U19 ekipe Napolija i Zvezde sastaju se već u 14 časova, taj meč neće biti prenošen na RTS-u, a od 21 čas je događaj dana, duel seniorskih ekipa, što ćete moći da vidite na Javnom servisu.

A kada govorimo o omladincima i seniorima Crvene zvezde, razlika u odnosu na prethodne mečeve je što je mladi napadač Dejan Joveljić iz omladinskog pogona prekomandovan u prvi tim i nalazi se među 20 igrača koji konkurišu za sastav ekipe koju će trener Vladan Milojević u 21 čas izvesti na teren.

Joveljić je sjajno igrao u prva četiri kola U19 Lige šampiona, postigao je sva tri gola za Zvezdu, po jedan protiv Napolija, PSŽ-a i Liverpula i svakako je zaslužio da dobije priliku da se izbori i za nastup u seniorskoj Ligi šampiona.
„Pavkov je tu, kao što je i Jovančić. Videćemo pred samu utakmicu, donećemo odluku tad. Neka ostane malo iznenađenje i za vas, pošto vi italijanski novinari volite sve da znate, a mi volimo malo da sakrijemo nešto“, rekao je trener Vladan Milojević juče, odgovarajući na pitanje italijanskih novinara u vezi sastava tima.

S obzirom da je Pavkov imao problema sa povredom, da nije igrao još od utakmice sa Liverpulom, da svi očekuju Stojiljkovića u špicu, da li bi Joveljić mogao da bude to “malo iznenađenje“? Možda bar u drugom poluvremenu…

Inače, bez obzira na trijumf nad Liverpulom u prošlom kolu (2:0), Zvezdu i večeras posmatraju kao totalnog autsajdera. Neka večeras, s tim u vezi, dođe i do još jednog iznenađenja… Uostalom, Zvezda je u Beogradu već “otkinula“ dva boda Napoliju.

 

Izvor Sportske.net Infobrif.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More