Srbija dobija novog selektora i to kakvog?!

Foto: Tanjug/AP Photo/Andy Wong
200

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević ostaje bez ugovora na kraju Mundobasketa, i bez obzira na plasman, pretpostavljalo se da će napustiti kormilo reprezentacije.

Legendarni košarkaš i čovek koji nam je doneo velike radosti od 2014. kada je preuzeo reprezentaciju će se najverovatnije posvetiti klupskoj košarci, a postavlja se pitanje ko bi mogao da ga zameni.

“Novosti” prenose da bi to mogao da bude aktuelni evropski šampion sa Slovenijom, Igor Kokoškov.

Orlovi danas za dostojanstven kraj na Mundobasketu

Srpski trener koji je svoju karijeru gradio preko bare, radio je i kao selektor reprezentacije Slovenije sa kojom je uspeo da uzme zlato na prethodnom Evropskom prvenstvu i mogao bi da predvodi Srbiju u pohodu na Olimpijske igre naredne godine.

Kokoškov bi svojim iskustvom doneo dosta toga dobrog reprezentaciji u trenutku kada imamo verovatno najbolji sastav u Evropi i svakako da bi mu vođenje naše reprezentacije bio možda i najveći izazov u karijeri koji sa sobom nosi neverovatan pritisak.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More