“Podigni glas”: Ona će predstavljati Srbiju na “Dečjoj pesmi Evrovizije”

Youtube printscreen Junior Eurovision Song Contest
153

Darija Vračević, koju je publika upoznala tokom druge sezone “Pinkovih zvezdica” ali i poslednje sezone “All Stars”, odabrana je za predstavnicu Srbije na “Dečjoj pesmi Evrovizije” 24. septembra u Poljskoj!

Takmičenje će se održati u gradu Gljivice, a Darija ne skriva oduševljenje što će upravo ona biti naš predstavnik sa svojom pesmom “Podigni glas”.

Youtube printscreen Pinkove zvezdice

“Jako sam srećna i uzbuđena – kaže Darija. – Kada su nam javili da sam ja odabrana da predstavljam Srbiju na dečijoj pesmi Evrovizije, počela sam da plačem od sreće. Pevala sam uživo pred komisijom sastavljenom od najeminentnijih stručnjaka u muzici, a ovo je bio jedan dug put – od trenutka kad smo odlučili da pravimo pesmu za Evroviziju do donošenja odluke ko će biti predstavnik. Dala sam sve od sebe i uspeli smo. To je bio moj san već dve godine”, izjavila je ona.

– Jedva čekam da svi čujete pesmu, a za mene sada kreće jedno divno i uzbudljivo putovanje. Veliko iskustvo je predamnom i mnogo sam srećna zbog toga – dodala je.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More