Nikola Đuričko se seli iz Srbije?; “Znam kako smo mi, kao male sredine, srećni kad neko naš zabeleži uspeh u svetu”

Youtube prinscreen N1
319

Popularni srpski glumac Nikola Đuričko je, prema informacijama koje je objavio dnevni list Blic, odlučio da nastavi karijeru u Americi, prenosi Nedeljnik..

Ovaj list se poziva na saznanja iz njegovog okruženja, a navodi se i da je u svom Jugoslovenskom dramskom pozorištu uzeo godinu dana neplaćeno.

Spekuliše se da Đuričko za nastavak karijere “preko bare” može da se osloni na dosadašnje iskustvo u radu sa Anđelinom Džoli na filmu “U zemlji krvi i meda”.

 

View this post on Instagram

 

Pacifik

A post shared by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) on

Svojevremeno je u intervjuu za Nedeljnik, Nikola Đuričko na pitanje da li je posle iskustva sa Anđelinom Džoli sa kojom je bio i na dodeli Oskara (čak i nasmejao celu salu), razmišljao o emigraciji?

“Ne znam. Imam agenta u Londonu. Trudim se da zaigram u Ligi šampiona. Znam koliko je narod bio ponosan kada sam se pojavio u filmu “World War Z” s Bredom Pitom. U tom smislu znam kako smo mi, kao male sredine, srećni kad neko naš zabeleži uspeh u svetu. To pruža nadu nekom čoveku u Srbiji da kaže “Ako može ovaj Đuričko, onda mogu i ja samo ako budem vredno i dobro radio””.

Istina, par puta sam pomislio da odem iz Srbije tokom devedesetih. Što kaže moj drugar: “Sad sam počeo da mislim o odlasku iz Srbije ali bez strasti. Ranije sam hteo da odem, jer ne mogu ovo da podnesem, a sad samo ono – idem’…”, rekao je tada Đuričko.

Izvor Nedeljnik.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More