Bred Pit “ispitivao” astronauta u svemirskoj stanici, a “glavno” pitanje je ostavio za kraj (VIDEO, FOTO)

(NASA via AP)
324

Glumac Bred Pit našao se u nesvakidašnjoj situaciji. Intervjuisao je astronauta NASE Nika Hejga. Ovaj neobičan intervju organizovan je povodom prikazivanja svemirskog trilera “Ad Astra”, u kojem Bred Pit glumi.

Astronaut je odgovarao na pitanja dok se prevrtao u uslovima nulte gravitacije u Međunarodnoj svemirskoj stanici,  a glumac je postavljao pitanja o životu u Međunarodnoj svemirskoj stanici iz Centra za kontrolu misija u Hjustonu.

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

Pita je najpre interesovalo kako mere vreme, i da li je kod njih dan ili noć.

“Koristimo širok spektar nijasni boja svetla. Tako imamo plavo, i jako svetlo ujutru , u toku dana svetlo postaje izjednačenije. Uveče potpuno gasimo plavo svetlo. Pratimo griničko srednje vreme”, objasnio je astronaut.

“Ko kontroliše muziku?”, ovo pitanje Bred Pit je označio kao najvažnije.

“Imamo plejlistu i smenjujemo se.”, odgovorio je astronaut, a Bred Pit je na to prokomentarisao da je siguran da se ponekad desi da neko kaže “Voleo bih da Nik više ne pušta taj kantri”.

Astronaut se na to osmehuo i usledio je odgovor, a onda i jedno priznanje.

“Da, da, dešava se. Takođe, žele da prestanem sa vicevima.”, rekao je Hejg.

Bred Pit je izjavio da je pravo zadovoljstvo razgovarati sa njim.

“Mogao bih satima da postavljam pitanja. Recite mi, molim vas, kako izgledaju šetnje u svemiru?”, pitao je Pit.

“Ima izuzetnih trenutaka. Jedan od poslednjih je bio kada sam bio na prednjme delu stanice. Pogledao sam iznad sebe i video Zemlju. Video sam krivine i obrise. Preplave te emocije. Teško je opisati”, rekao je astronaut.

Francois Duhamel/20th Century Fox via AP

Pit je postavio i pitanje koliko je realno njegovo izvođenje pokreta u uslovima nulte gravitacije u studiju, a na kraju je rekao da mora da ga zamoli za stručnu ekspertizu.

“Ko je bio uverljiviji, Kluni ili Pit”, pitao je glumac, misleći na svog dobrog prijetelja Džordža Klunija koji je igrao astronauta u filmu “Gravitacija” iz 2013. godine.

“Ti, apsolutno”, odgovorio je Hejg.

Bred Pit u filmu “Ad Astra” igra astronauta Roja Mekbrajda koji putuje na ivicu solarnog sistema da bi pronašao svog oca koji je nestao, suočavajući se sa misterijom koja preti opstanku čovečanstva na Zemlji.

Nacionalna služba za aeronautiku i svemir dala je pred snimanje “Ad Astre” stručne savete o vizuelnim i tehničkim pitanjima.

Ekipi filma u stvaranju pejzaža Marsa pomogle su Nasine detaljne fotografije “crvene planete”.

Film će početi da se prikazuje u američkim bioskopima u petak.

Evo šta je sve Bred Pit pitao astronaute 👂👀😊

Gepostet von BBC News na srpskom am Mittwoch, 18. September 2019

Izvor BBC na srskom, Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More