Ivan Milinković objavio fotografiju sa ovom pevačicom, i najavio “nešto potpuno novo”

Youtube printscreen alo, halo TV Grand
171

Ivan Milinković, jedan od najkvalitetnijih muških vokala u regionu, objavio je fotografiju sa pobednicom takmičenja “Zvezde Granda”, Džejlom Ramović.

“Uvek je zadovoljstvo biti u društvu mladih kolega koji imaju raskošan talenat. Džejla Ramović je vanserijski vokal, siguran sam da će napraviti nesvakidašnji muzički uspeh u godinama koje dolaze”.

Ivan Milinković je sa Džejlom Ramović i Katarinom Živković bio gost emisije “Halo, halo” na Grand televiziji, a nakon gostovanja usledili su brojni komentari među kojima i “spoj mladosti i iskustva, muzika za dušu, emocije kroz svaki ton, vanserijski talenti”.

Ivan je u emisiji najavio da vredno radi na trećoj numeri “Ne voli me zažalićeš”, koja će na iznenađenje svih biti pop balada.

“Očekujte nešto potpuno novo. Pop balada za koju je muziku i aranžman uradio Predrag Stojković, a tekst Dragan Milošević, uskoro će imati svoju ekranizaciju. Nadam se da će emocija koju nosi ova pesma otvoriti srca publike, da će svako pronaći sebe u nekoliko minuta ove pesme. Do polovine oktobra objaviću i četvrtu numeru i krećem sa samostalnim nastupima od 16.oktobra”, dodao je Milinković.

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More