Nišlije traže specifične kvalifikacije od muzičara koji će im pevati za Novu godinu

Foto/Pixabay
366

NIŠ – Niški kulturni centar raspisao je tender za izvođača koji će nastupati na dočeku 2019. godine, a uslovi koje kandidat mora ispuniti su specifični, pišu „Južne vesti“.

Muzičar mora da ispuni sledeće uslove, da je minimum tri puta biran pevača godine i da je imao 10 solističkih koncerata u većim gradovima u Srbiji prošle godine. U konkursnoj dokumentaciji kao uslov se navodi i učešće u šou programu koji se emituje na nacionalnoj televiziji u dve sezone. Bend mora da ima bar po jedan „Oskar popularnosti“ dodeljen svih proteklih 5 godina.
U javnoj nabavci stoji da je agencija koja organizuje dolazak izvođača mora da dovede pevača koji je dobio nagradu za pop album godine, bio proglašen za kantautora godine bar dva puta i nastupao na minimum pet festivala gde je makar jednom pobedio.

Direktor Niškog kulturnog centra Srđana Savića nije se javljao na telefon, a informaciju ko će nastupati za doček nije imala ni gradska većnica zadužena za kulturu Jelena Mitrovski, koja je istakla da se organizacijom dočeka bavi NKC, pišu „Južne vesti“.

Izvor Južne vesti Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More