Mladenci iz Sarajeva poslali ovakvu pozivnicu, nisu ni slutili da će sada svi pričati o njihovom potezu (FOTO)

Pixabay/Snock Snap
174

Rijad i Tatjana Merdžanić, novopečeni bračni par iz Sarajeva, venčanje su održali u prostorijama Crvenog krsta Novo Sarajevo i uručili korisnicima humanitarnu pomoć.

Mladenci i njihovi gosti uručili pakete za 62 porodice volonterima kuhinje za podelu toplih obroka, prenose “Nezavisne”.

Merandžići su objasnili da su odlučili da novac koji bi potrošili za organizaciju svadbe doniraju u dobrotvorne svrhe. Oni su pozvali porodicu i prijatelje da s njima podele veselje tako što će učestvovati u njihovoj akciji i da, umesto da kupe poklone ili cveće, na taj način daju doprinos onima kojima je to potrebno.

“Nismo želeli da se hvalimo, ali ako ovo nekome može da bude inspiracija da učini dobro delo, biće nam drago”, rekla je za portal “Radiosarajevo.ba” Tatjana Merdžanić.

Ona je istakla je da su imali ogromnu podršku prijatelja, rodbine, članova porodice, kao i da su volonteri Crvenog krsta Novo Sarajevo organizovali besprekornu svadbenu zabavu.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More