Počinje “zimska groznica“ u Partizanu, reprezentativac Češke bi među crno-bele! (VIDEO)

https://youtu.be/KLXmJqAVRAk?t=1
383

Planovi u vezi predstojećeg zimskog prelaznog roka se uveliko prave u Humskoj, a danas je procurila još jedna informacija na tu temu.

Ono to bi trebalo, naime, da bude sigurno tokom zime, to je dolazak još jednog kvalitetnog napadača u Partizan, s obzirom da trener Zoran Mirković ove jeseni na raspolaganju ima samo Rikarda Gomeša i Nemanju Nikolića.

Upravo tom temom danas se bavi “Telegraf“, koji prenosi najnovija saznanja, i to potvrđena iz Humske, a ona govore da je Partizanu nedavno ponuđen 28-godišnji napadač češke Sparte iz Praga i kapiten ovog kluba Jozef Šural, takođe i reprezentativac Češke sa 20 nastupa za nacionalni tim.

Njemu ugovor sa Spartom ističe na leto, u klubu su voljni da ga zadrže novim ugovorom, ali on ima druge planove i namerava da već ove zime promeni sredinu.

Razlog više za to je i što Šural ima sve skromniju minutažu u završnici jesenjeg dela sezone, baš zbog situacije sa ugovorom.

A za to vreme, njegov menadžer vredno radi, kontakt sa Partizanom je uspostavljen, ali “Telegraf“ navodi da su u Humskoj ipak voljni da angažuju nekog mlađeg igrača koji bi u narednim godinama mogao da im donese značajniju zaradu od prodaje.

Za sada ne “miriše“ na pozitivan rasplet ove priče, a uz to Šural nije jedini, spisak igrača na Partizanovom radaru je poduži…

Pre Sparte, Šural je igrao za Brno i Liberec, nije osetio kako je igrati u inostranstvu, pa i ne čudi što sada ima tu jaku želju.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More