Ovo vam je poslednje novogodišnje slavlje u miru – Rat je neizbežan

Foto:youtube
402

Plan ‘Barbarosa 2 – Napad na Rusiju’ već je potpisan i ukrajinska vojska je na to spremna, rekao je kontroverzni vođa Liberalno-demokratske stranke Rusije Vladimir Žirinovski gostujući u emisiji na prvom kanalu ruske državne televizije Россия 1.

– Početak rata planirao se i 2016. i 2017. godine. Došla je 2018. godina. Počelo je. Uvedeno je ratno stanje u Ukrajini, a sve po nalogu zapada. Ponavljaju se scenariji da se provocira uoči rata. Bosna i Hercegovina 1992., Srbija 1999., Irak… Nisu znali gdje da započnu. U Siriji smo mi uveli red. Zato će glavni udar i biti na teritoriju Ukrajine. Neće tamo ratovati Amerikanci i Englezi, dodao je Žirinovski.

Poznati ultranacionalist tvrdi kako Porošenko pod krinkom ratnog stanja radi što želi – zabranjuje političke stranke i mitinge, oduzima imovinu građana i započinje unutrašnju mobilizaciju. Sljedeće je da Kijev zatvori granicu i zabrani svojim građanima da idu na rad u Rusiju.

Ratno stanje dozvoljava progon političkih protivnika i zatvaranje neposlušnih medija. Kijevskom režimu, a ni zapadnim gospodarima nisu potrebni izvori – objašnjava on dodajući da bi Julija Timošenko imala velike šanse na izborima srušiti Porošenka.

Komentarisao je i izjavu ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Arsena Avakova da bi ukrajinsko-ruski rat bio gotov za tri dana. Dvadeset i sedam minuta – i ništa ne bi ostalo od te ukrajinske vojske, kaže on i iznosi zastrašujuće prognoze.

“Dva mjeseca ratnog stanja, kojeg je sada uvela Ukrajina, pretvoriće se u pravi rat. Oni ne žele nikakve izbore, oni pod svaku cenu žele očistiti Ukrajinu i izazvati rat. Njihova vojska uskoro će preći naše granice, a mi ćemo odgovoriti. A to je baš ono što žele. Nakon toga, biće nam nametnute najstrašnije sankcije, a preti i nuklearni sukob. Najgore će biti 2019. Zato, znajte da vam je ovo poslednje novogodišnje slavlje u miru. I čestitam vam posljednju mirnu Novu godinu”, naveo je Žirinovski.

Izvor BN TV
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More