Demi Mur napisala knjigu o svom životu, isplivali novi detalji veze sa srpskom stilistkinjom (FOTO)

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
418

Slavna glumica Demi Mur ovih dana je u centru pažnje zbog knjige koju je napisala o svom životu, a u jeku svega pojavili su se i novi detalji o njenom odnosu sa srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom, sa kojom je, kako se navodi, u vezi već tri godine.

U svojoj knjizi “Inside Out” Demi je, između ostalog, iznela optužbe na račun svog bivšeg supruga Eštona Kučera. Ona je u svojoj ispovesti navela da ju je bivši suprug prevario dva puta, a takođe i primoravao da imaju intimne odnose sa još jednom osobom u isto vreme. Ešton je te navode demantovao, navodeći da mu se svi jave ukoliko žele da čuju istinu. Sada je prst uperen u Demi i čeka se kakav će odjek imati njene reči, te koliko je sve od toga što govori i istina.

 

View this post on Instagram

 

#demimoore

A post shared by Sunil Hatwal (@sun_hwr143) on

Demi je, po svemu sudeći, nakon teškog perioda pronašla sreću u ljubavi i to pored Beograđanke Maše Mandžuke, sa kojom je, prema navodima, u vezi poslednje tri godine. Njih dve su sada ponovo dospele u centar pažnje kada su se u stranim medijima pojavile informacije da je Demi usvojila Mašinu ćerku Rumi i da je posmatra kao svoje dete.

Kako pišu svetski mediji, Demi i Maša žive zajedno i zajedno odgajaju devojčicu.

“Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu videti u šetnji Los Anđelesom”, istakao je nepoznat izvor za “Dejli Mejl”.

Mala Rumi ćerka je naše stilistkinje iz Beograda, Maše Mandžuke i srpskog umetnika Bogomira Doringera, piše Blic.

Podsetimo, Demi i Maša su prvi put viđene zajedno u Beogradu 2017. godine.

Maša je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu “Top model”, ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film “La la land”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More