Verila se britanska princeza, italijanski tajkun ne žali para, a javnost se “obrušila” na Megan Markl (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/RoyalFamily
393

U kraljevstvu nikada nije dosadno.

Dok Megan Markl svakodnevno puni stupce svetskih portala, danas je u žižu javnosti dospela britanska princeza Beatris (31) koja se tokom odmora u Italiji verila za tajkuna Edoarda Mapelija Mocija, poznatijeg kao Edo.

Za one neupućene, Edo je jedan od najpoznatijih italijanskih tajkuna, bavi se nekretninima i samo njegova imovina procenjuje se na nekoliko miliona evra. Edo je od mlade stariji tri godine.

Vest o veribi isprva je objavila njena rođena sestra Judžin koja je, pak, tu vest ubrzo i obirsala. A posle svega ogrlasili su se i princezini roditelji, Sara Ferguson i princ Endrju koji su poručili da je njihova ćerka presrećna zbog veridbe.

“Vojvoda i vojvotkinja od Jorka presrećni su što mogu da objave da se princeza verila. Venčanje će biti održano sledeće godine”, kratko je saopštila porodica.

Ubrzo je sestra vratila saopštenje i fotografije na kojima se vidi skupoceni verenički prsten.

Britanska javnost jedva je dočekala ove vesti te su odmah počeli koementari kako će konačno u žiži jvanosti biti neko drugi do Megan Markl, te kako će ovo venčanje sigurno biti jako spektakularno zbog čega će Megan biti ljubomorna. Sa druge strane, ima i onih koji kažu da bi trebalo “sirotu Megan Markl” makar u ovom slučaju ostaviti na miru.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More