Ovakvog Novaka još niste videli: O njegovom “treningu” u Tokiju svi pričaju, a on poručuje: “Gde li je on sad da mu pokažem…?” (FOTO, VIDEO)

youtube printscreen CNN
156

Teniser Novak Đoković u Tokiju učestvuje na ATP turniru, a na svom Fejsbuk profilu objavio je fotografije sa vrlo neobičnog mesta- treninga sumo rvača. I ne samo da je bio na treningu, nego je bio i deo njega, ušao je u ring sa njima.

Nakon ovog neverovatnog iskustva Novak je objavio svoje utiske, ali i “simpatičnu” činjenicu da je borac u odnosu na njega “imao malu prednost u kilaži”.

“Sport sumo rvanja je tradicionalan i vrlo poštovan u Japanu. Imao sam čast i zadovoljstvo da budem u “ringu” sa ovim borcima. Borac je u odnosu na mene imao malu prednost u kilaži. Kažu da jedu najmanje 10.000 kalorija dnevno da bi bili ovako veliki i snažni. Teško da mogu sa njima u tome da se nadmećem 🤣 Sećam se odrastanja 9-0tih i kako smo pomno pratili ovaj sport na televiziji u našoj kući i bodrili Akebono Yokozunu. Gde li je on sad da mu pokažem koliko sam porastao?”, napisao je Novak na Fejsbuk profilu.

Srpski teniseri Novak Đoković i Filip Krajinović nisu uspeli danas da se plasiraju u drugo kolo turnira u Tokiju u dubl konkurenciji.

Novak Đoković u Teslinom Naučnom centru na Long Ajlendu: “Nestvarno je hodati zemljom na kojoj si stvarao” (FOTO)

Đoković i Krajinović su na startu turnira izgubili od Hrvata Mata Pavića i Bruna Suareša iz Brazila sa 1:2 (2:6, 6:4, 4:10).

Meč je trajao sat i 19 minuta.

Novak Đoković u manastiru Studenica, došao na krštenje brata i sestre od strica (FOTO)

Prvi teniser sveta će u prvom kolu Tokija u pojedinačnoj konkurenciji igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina, dok je Radu Albot iz Moldavije protivnik Krajinovića.

Novak Đoković u poseti Brzeću, “ti ljudi bili su deo mog odrastanja” (FOTO)

Novak Đoković je u Srbiji, a ono što on i Jelena rade na Kopaoniku će vas oduševiti

Izvor nasiusvetu.com, sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More