Halid Bešlić i Željko Bebek spremaju spektakl u Norveškoj i Danskoj

Youtube printcreen Vallid Aurea
309

Kada se na sceni zajedno nađu Halid Bešlić i Željko Bebek spektakl je zagarantovan. Dva legendarna pevača i odlični vokali na zadovoljstvo armije fanova održaće dva zajednička koncerta u Skandinaviji, piše bhdinfodesk.com

Ovaj fenomenalni muzički dvojac tako će zabavljati publiku 12. oktobra u norveškom Oslu, a 2. novembra u danskom Horsensu. Za njihove koncerte vlada veliko interesovanje i većina karata je rasprodata.

Publika u Norveškoj i Danskoj jedva čeka da horski zapeva hitove “Ružica”, “Sarajevo grade moj”, “Prvi poljubac”, “Miljacku”… Kao šlag na kraju dolazi zajedničko izvođenje njihovog megahita “Da zna zora”, bez kojeg je teško zamisliti dernek ili proslavu.

“Naš prijatelj Vahid Kapo već dugi niz godina pravi naše zajedničke koncerte. To se pokazalo kao dobitna kombinacija i dvorane su uvek pune. To je odličan spoj narodne muzike i roka. Svi na kraju zadovoljni odu kući i nekoliko godina čekaju da ponovo na sceni vide Bebeka i mene. Sigurno da su u najavi dva spektakla o kojima će se dugo pričati u Skandinaviji. Nakon koncerta slikamo se i družimo sa ljubiteljima naših pesama, a onda malo odmorimo u bekstejsžu i prisetim se zajedničkih anegdota sa Željkom”, kaže Halid Bešlić.

Izvor bhdinfodesk.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More