Incident u Bronksu: Žena ušla u prostor sa lavovima, zoološki vrt podneo tužbu (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
165

Žena koja je preskočila ogradu i ušla u prostor namenjen lavovima rizikovala je svoj život, a zoološki vrt u Bronksu je tužio zbog tog postupka, prenosi Klix.ba.

“Ovaj čin predstavlja ozbiljno kršenje pravila i nezakonit ulazak u prostor za lavove, koji je mogao rezultirati ozbiljnim ili smrtonosnim povredama”, saopšteno je iz zoološkog vrta.

Neimenovana žena je iz nekog razloga odlučila da pređe ogradu i da se nađi oči u oči s lavom. Ona je plesala i mahala rukama, a lav je gledao. Sudeći prema videu, uopšte nije bila uplašena, čak ni kada je lav napravio nekoliko koraka prema njoj.

Njujorška detektivka Sofija Mason je rekla da niko nije pozvao policiju i da niko nije uhapšen ovim povodom, međutim, zoološki vrt je tužio ženu.

“Barijere i pravila su tu kako bi posetitelji, radnici i životinje bili sigurni. Ne tolerišemo neovlašteni ulazak i prelazak barijera”, dodaje se u saopšenju zoološkog vrta.

Izvor Klix.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More