„Stop krvavim košuljama“: Vreme je da se kriminal skloni u stranu, dolazi sloboda (VIDEO)

FOTO: Printscreen/Tviter/@tamodaleko
427

KRUŠEVAC – Savez za Srbiju održao je večeras protesnu šetnju kroz centar Kruševca. Predstavnici Saveza su u pratnji Kruševljana šetali gradom noseći transparent UJEDINJENI PROTIV DIKTATURE. Kako je najavljeno šetnja je počela nešto posle 19 časova.

Potom su u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac održali skup „Stop krvavim košuljama“, u znak protesta zbog brutalnog prebijanja jednog od osnivača Saveza za Srbiju Borka Stefanovića i dvojice aktivista, koje se nedavno dogodilo uoči održavanja tribine pomenutog Saveza baš u Kruševcu.

Boban Jovanović, žrtva prošlonedeljnog prebijanja u Kruševcu, zahvalio se svim kolegama i građanima na solidarnosti.

Lider Levice Srbije, Borko Stefanović je na skupu rekao da su ih prošlog petka u Rasadniku tukli, ali da nisu računali na to da su time među nama posadili seme jedinstva. „Večeras im pokazujemo da nas neće zaustaviti. Vreme je da se kriminal skloni u stranu, jer dolazi sloboda!“, rekao je Stefanović.

Lider pokreta Dveri, Boško Obradović je rekao da „ova tiranija, ova banda, ovaj kriminal neće proći sami od sebe. Moramo mi da ispravimo kičmu, pokažemo zube, zajedno, složno na ulice i poručimo batinašima: Neće moći!“

„Premijerka potpisala predlog za promenu Ustava, što znači – na proleće referendum, a sa tim i izbori! A najveći strah im je ovo što vide večeras u Kruševcu – naše jedinstvo!“ bile su reči Vuka Jeremića.

Podsetimo, Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, Boban Jovanović i Marko Dimić, aktivisti Levice Srbije, brutalno su pretučeni uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, prošlog petka.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More