Amerikanac oduševljen gestom jedne Ane, vratila mu novčanik, a on je nju ovako nagradio (FOTO)

FOTO: Pixabay
504

Amerikanac iz Mineapolisa Džon Kaul na društvenim mrežama javno je pohvalio gest jedne Ane, koja mu je vratila novčanik koji je slučajno izgubio. Sem objave koja je šerovana pre sto puta, on je devojku nagradio i prelepim buketom cveća.

Kako je napisao, Ana iz Trogira u Hrvatskoj mu je puno pomogla, pošto je pronašla, te mu i vratila novčanik koji je zaboravio tokom boravka u jednom trogirskom restoranu. Kada je ponudio da joj da novčanu nadoknadu, odbila je, nakon čega je Džon rešio da je iznenadi prelepim buketom ruža.

“Ovo je Ana. Ona radi u restoranu u Trogiru u Hrvatskoj. Juče nije bio dobar dan za mene. Ispala mi je kamera i oštetilo se sočivo. Iste večeri ostavio sam novčanik u restoranu. Sledećeg jutra kad sam se vratio u restoran gotovo u stanju nesvesti Ana me je utešila tako što mi je vratila novčanik. Sve je bilo unutra. Pokušao sam da joj se zahvalim velikom napojnicom, ali nije htela ni da čuje za to. Otišao sam na pijacu i kupio joj cveće. Rekla je da sam je usrećio. Ni blizu koliko je ona mene. Volim Hrvatsku, a Hrvati su najtopliji i najpošteniji ljudi na Zemlji”, napisao je on u objavi koja je podeljena 155 puta na društvenim mrežama.

This is Ana. She works in a restaurant in Trogir, Croatia. Yesterday was not a red letter day for me. I dropped my…

Gepostet von John Kaul am Montag, 7. Oktober 2019

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More