Kontroverzni model patika Nike ide kao alva! “Isusova obuća” ispunjena svetom vodicom rasprodata za nekoliko minuta! (FOTO+VIDEO)

Patike sadrže vodu u đonu koja je uzeta iz reke Jordan i blagoslovljena od sveštenika

foto: Youtube Printscreen
167

Brend “Najki” objavio je kampanju za početak prodaje patika koje su ispunjene svetom vodicom. Model je nazvan “Isusova obuća”, a rasprodata je nekoliko minuta pošto se našla u prodaji na internetu.

Patike sadrže vodu u đonu koja je uzeta iz reke Jordan i blagoslovljena od sveštenika, a na prednjem delu, gde se nalaze pertle stoji raspeće Hristovo.

Deo teksta iz Biblije nalazi se ispisan na unutrašnjoj strani patika, i to jevanđelje po Mateji 14:25, dok crveno mastilo simboliše Isusovu krv i vidi se kod jezika patika, piše Independent.

“Znači, Isusova obuća zaista postoji. Imaju vodu iz reke Jordan u đonu. Nemam reči”, jedan je od komentara na Tviteru.

Jedan od korisnika opisao je patike koje koštaju 3.000 dolara kao degradirajuće i pune nepoštovanja. Kako je ceo kontingent rasprodat, na sajtu je objavljeno obaveštenje da novi stiže svakog drugog i četvrtog utorka u mesecu.

Izvor Independent /B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More