Prejaše 40 km da bi stigla na posao u sud, nikada nije zakasnila, a ovako izgleda njen dan (FOTO)

Foto: PrintScreen/ TVPrva
478

Nesvakidašnji život vodi Nada, gorštakinja sa Radan planine kako je zovu. Ono što ona radi mnoge je prenerazilo i ostavilo u čudu ali ona se svakim danom bori i ne odustaje od svog teškog života.

Foto: PrintScreen/ TVPrva

Nada je zaposlena u sudu, živi na Radan planini, i da bi na vreme stigla na posao mora da pređe 4o km. I to ni manje ni više nego na konju. Njen dan počinje u četiri ujutru, vreme u koje ustaje da bi stigla da podmiri sve poslove u domaćinstvu.

Foto: PrintScreen/ TVPrva

Pre nego što osedla konja i krene put grada i civilizacije Nada pomuze krave i sredi sve kućne poslove. Za sebe kaže da nikada nije zakasnila na posao iako joj do tamo treba 40 km jahanja.

“Činjenica je da svi oni koji se nalaze u gradu uvek kasne na posao, Nada nikada”, kaže Nada i nastavlja svoj put do suda.

Da bi bila pristojna na svom radnom mestu Nada ostavlja konja u napuštenoj štali a zatim se u šumi presvlači, doteruje i šminka.

Izvor TV Prva
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More