Premijera srpske krimi-komedije “Ekipa” u Kanadi (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
281

Premijera srpske filmske krimi – komedije “Ekipa” u režiji Marka Šopića, koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima Partizanu i Crvenoj Zvezdi, zakazana je istog dana u Torontu, Beogradu i Njujorku, 23.oktobra, piše Srbi.ca.

Šta se dogodi kada se na jednom derbiju nađu beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda Partizana i njegov brat od tetke koji navija za Zvezdu?

Ovoj zavrzlami doprineće i jedna torba puna para koja mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji.

U centru priče se nalazi as Partizana, fudbaler Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno u scenarista ovog filma.Motiv za nastanak ove priče, Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu.

Reditelj Marko Sopić je veliki ljubitelj fudbala i legendarnog fudbalera Dragana Mancea. „Snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno. Mi smo se odlučili na taj potez iz više razloga, a najvažniji je da publika doživi atmosferu stadiona u bioskopu,“ rekao je scenarista i glumac Rade Ćosić i dodao da je riječ o komediji sa elementima krimi priče Holivuda.

Film je okupio poznatu ekipu glumaca među kojima su Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Sergej Trfunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi.

Specijalni gosti filma su asovi Partizana: Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić, prenosi srbi.ca.

Posle premijere, planirane su projekcije filma u Kanadi u ovim gradovima:

Otavi, 25.oktobra

Torontu, 26.oktobra

Voterlu, 27.oktobra

Bernabiju, 01.novembra

Vindzoru, 03.novembra

Kalgariju 03.novembra

Edmontonu 08.novembra.

 

Izvor Srbi.ca
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More