Jedinice ROSU upale na sever KiM sa 25 oklopnih vozila i džipova

473

Jutros oko 5.50 više od 100 pripadnika jedinica ROSU sa 25 oklopnih vozila i džipova upalo je na sever KiM, saznaje Tanjug.

Upad ROSU dogodio se samo dan posle debakla Prištine u Interpolu.

Pripadnici ROSU uhapsili su rano jutros u akciji na severu KiM dvojicu Srba, saznaje Tanjug.

Kosovska policija saopštila je da je u ranim jutarnjim casovima na severu Mitrovice sprovela akciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

“Ova policijska akcija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odeljenje, a koji je rezultirao hapšenjem osumnjicenog policajca (RB) uključenog u nalog za pretragu”, navedeno je u saopštenju.

Navodi se da se traga za drugim osumnjicenim policajcem.

“Tokom policijske akcije uhapšen je još jedan osumnjiceni kome je pronadeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplenjena još dva komada oružja i municija”, navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, u maju ove godine u severnoj Kosovskoj Mitrovici oko 6 sati ujutru začule su se sirene za uzbunu kada su jedinice ROSU upale na teritoriju sve četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije.

Uskoro opširnije…

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More