O nemačkoj teniserki srpskog porekla svi pričaju nakon priznanja da je živela sedam godina bez intimnih odnosa! (FOTO)!

Objasnila zašto joj je teško da nađe odgovarajućeg partnera.

Foto:Printscreen Youtube
190

Andrea Petković, nemačka teniserka srpskog porekla, napravila je veliki iskorak u karijeri o kojoj bruje mediji.

Naime, Andrea će od 1. decembra postati TV lice nemačkog javnog servisa, ZDF-a, gde će početi sa svojim reportažama.

Uredništvo ove televizije odabralo je Andreu jer je, kažu, unikatna u svetu tenisa, budući da je inteligentna, šarmantna, duhovita i raspoložena za razgovor na svaku temu, ne samo o tenisu.

Poseban utisak na kastingu Andrea je ostavila kada je na probi, umesto da čita pripremljen govor, to uradila u slobodnom stilu. Andrei ovo neće biti prvi put da uplovi u vode novinarstva jer je mlada teniserka već imala svoju kolumnu u Zidojče Cajtungu gde je pisala o raznim temama, čak i vrlo privatnim.

Tako je poseban utisak ostavila na publiku svojim priznanjem da je sedam godina sama i da joj nije lako da nađe partnera sa kojim može da ima seks.

– Droga otpada jer imamo ozbiljne propise o dopingu. Alhohol otpada jer usporava oporavak organizma. Strogo govoreći, seks ne otpada, ali sam ili previše nesposobna ili sam previše oklevala i smatram da nije tako lako imati seks rekla je svojevremeno Andrea i objasnila zašto joj je teško da nađe odgovarajućeg parntera.

 

– Trideset do četrdeset nedelja godišnje ste na putu, to je teško za muškarca. Za mene nije opcija veza sa trenerom, fiziom poput mnogih drugih na turu. Filmovi su moj izlaz, porodica i prijatelji – napisala je Andrea jednom prilikom u svojoj kolumni.

Ona inače i pored novog angažmana ne namerava da napusti tenis još makar godinu dana, te će u 2020. godini ZDF i ona tražiti praviti određene kompromise i raspored u zavisnosti od njenih obaveza na turniru.

Izvor Žena blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More