Beč je “Game City”: Počeo najveći sajam kompjuterskih igrica u Austriji, evo šta treba da ponesete

Pixabay Olichel
167

Kompjuterske igrice imaju veliku popularnost, a Grad Beč je već po 13. put domaćin najvećeg sajma kompjuterskih igrica u Austriji, piše dijaspora.tv.

U petak, 18. oktobra 2019. godine počinje trodnevni sajam kompjuterskih igrica, pod imenom “Game City 2019”. U bečkoj gradskoj kući Rathaus, na površini od 5.000 m2 predstaviće se najveći proizvođači igrica i konzola, kao što su Sony, Microsoft, Nintendo, kao i manji, nezavisni kreatori igrica.

Svi posetioci će moći da isprobaju najnovije igrice i konzole.

“Game City” je događaj za sve uzraste. Deca od 4 godine će uživati u posebnoj “wienXtra-Kinderzone”, dok njihovi roditelji takože mogu igrati video igrice.

Za mlade od 16 i 18 godina potrebna je specijalna narukvica sa kojom mogu posećivati zone sa igricama 16 plus i 18 plus, koje su predviđene i dozvoljene za njihov uzrast.

Potrebno je poneti dokument ili školsku knjižicu, kako bi dokazali svoje godine, a ulaz je potpuno besplatan za sve posetioce.

“Game City 2014” počinje u petak, 18. oktobra, u 9:00 časova, a zatvara se u nedelju, 20. oktobra, u 19:00 časova.

Izložbeni prostor će biti na Rathausplatz-u, kao i u samom Rathaus-u. Za više informacija posetite zvaničnu Internet stranicu ovog događaja Game City.

Izvor dijaspora.tv
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More