Naser Orić provocira Vučića posle oslobađajuće presude (VIDEO)

Foto/Tanjug/Zoran Žestić
430

Ratni komandant Naser Orić izjavio je za jednu sarajevsku televiziju da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti da mu se izvini i da razmišlja da protiv njega podnese krivičnu tužbu za klevetu, zbog izjava u vezi sa njegovom oslobađajućom presudom, prenose Novosti.

Pošto ga je Apelaciono veće suda BiH oslobodilo, uprkos izjavama brojnih svedoka o zločinima počinjenih na području Bratunca i Srebrenice, Orić je rekao da razmišlja da traži izvinjenje od predsednika Vučića.
„Očekujem da mi se Aleksandar Vučić javno izvini za optužbe koju je izricao javno, više puta. Imao sam pozive od trojice advokata iz Srbije koji traže punomoć od mene da podnesu tužbu protiv Vučića“, rekao je on.

Orić je kazao i da je boravio više puta na teritoriji Srbije i rekao da je on potpuno slobodan čovek.

„Ja sam slobodan čovek i imam pravo da idem gde hoću. Išao sam u lov tamo u okolini Užica i to tri četiri puta“ rekao je on i kazao da je išao i na drugim lokacijama u Srbiji i da su obaveštaci pretresali njegove prijatelje.

Izvor Infobrif.rs Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More