Čikago: Organizacija “Naši Srbi” tokom “krstarenja s razlogom” prikupila novac za pomoć srpskim porodicama

printscreen RTS.RS
249

Humanitarna organizacija “Naši Srbi” organizovala je u Čikagu “Krstarenje s razlogom”, tokom kog su prikupljena finansijska sredstva za pomoć ugroženim srpskim porodicama. Predsednica ove organizacije, Keti Fenslou, već godinama pomaže onima kojima je pomoć potrebna, piše RTS.RS.

Predsednica Humanitarne organizacije „Naši Srbi” Keti Fenslou, pozvala je sve da daju donacije za određene projekte i familije na pojedinačnim tablama.

Kao dete je otišla u Ameriku, danas pomaže svom narodu u Srbiji

Ona je inače, ove godine, dobila Orden Svetog Save, koji joj je u patrijaršiji, u Beogradu, uručio patrijarh Irinej. Svi su bili vrlo zadovoljni ovim programom.

„Sve je puno, morali smo da neke ljude i da odbijemo. Ovakve programe na brodu sam radila i u prošlosti, a i ovog puta imamo odlične projekte”, rekla je Keti Fenslou.

Pored Srba, na krstarenju je bilo i Amerikanaca koji su rekli da im je bila čast što su na tom skupu i da im je bliska srpska kultura, da imaju puno srpskih prijatelja od kojih su i saznali za krstarenje.

Na kraju druženja, Keti Fensou je objavila da je ispunjen cilj, jer je za tri sata skupljeno 25000 dolara, i pozvala sve na još jedan takav događaj sledeće godine.

Humanitarna organizacija iz Čikaga obradovala mališane u Srbiji

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More