Srpski poslanici se zatvorili u prostorije skupštine Kosova! (VIDEO)

Foto/Tanjug/Sava Radovanović
401

Poslanici Srpske liste ušli su danas u kosovsku skupštinu i tamo će ostati do dolaska evropskog komesara Johanesa Hana čija se poseta očekuje sutra.

Predsednik Srpske liste Goran Rakić saopštio je posle vanredne sednice Kriznog štaba u Kosovskoj Mitrovici da su srpski poslanici ušli u zgradu kosovske skupštine u Prištini gde će ostati do dolaska evropskog komesara Johanesa Hana.

„Naši legitimni predstavnici upoznaće Hana i Evropu sa antisrpskim potezima koji vode humanitarnoj katastrofi“, rekao je Goran Rakić na vanrednoj konferenciji za novinare nakon sastanka Kriznog štaba.
On je dodao da se politički predstavnici Srba u Prištini danas legitimno i demokratski bore za to da srpska deca na KIM imaju pravo na život, hranu, budućnost.

„Sav srpski narod biće i jeste uz naše poslanike koji se bore za nasu budućnost, a ta njihova borba nama život znači“, istakao je Rakić.

On kaže da su srpski poslanici poručili da će u svojim prostorijama u kosovskoj skupštini ostati do susreta sa Hanom kojem će izneti antisrpske poteze Prištine.

Poručio je srpskim poslanicima da istraju u toj borbi i ponovio da njihova borba za Srbe na KIM znači život.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More