Dopisivali se Vučić i Kocijančić: “Jesmo li mi Srbi trovali Albance?”

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić
198

Portparolka visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Maja Kocijančič i predsednik Srbije imali su prepisku na Tviteru povodom navodnog trovanja članova CIK na nedavnim izborima na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Srbije uputio pismo Maji Kocijančič, portparolki visoke predstavnice EU, sa zahtevom da javnosti kaže da li su Srbi trovali Albance.

“Uveren sam da posle nekoliko dan budnog praćenja afere ‘trovanja’ u Prištini, imate zaključak o tome šta se tačno dogodilo. Zato Vas molim da celokupnoj javnosti kažete jesmo li mi Srbi trovali Albance antraksom, novičokom, ili nekim težim otrovom”, napisao je, između ostalog, Vučić na svom nalogu na Tviteru.

“Ako to slučajno nije istina, molim Vas da javno kažete ko su prevaranti koji su tu laž smislili”, dodao je on, a isto pitanje postavio je i na engleskom jeziku.

“Dragi predsedniče Vučiću, hvala vam na Tviter pismu. EU trenutno čeka rezultate istrage”, napisala je Maja Kocijančič i dodala da misija EU za praćenje izbora na Kosovu s pažnjom prati slučaj.

Na Kosovo je došao kao portparol NATO, ne prođe mnogo da mu se ne vrati, a iza svega stoji priča u kojoj će se mnogi pronaći (FOTO)

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More